Тропическо лято в гардероба

Летните жеги безспорно свързваме с плажните дюни и лазурното море, но и с най-различни екзотични кътчета от света, богати на уникално красива флора и фауна. През този сезон сред най-горещите тенденции, водещо място заемат страхотните пъстроцветни тропически принтове.

Палмови листа, папрати, всякаква дива растителност и атрактивни цветя, обагрени от най-ярката палитра оживяват върху десените на дрехи и аксесоари. Редица модни къщи ни “изпращат” на вълнуващи дестинации в дълбоката джунгла или в дълбините на тропическите морета.

През лятото макиажът също може да е ярък и маникюрът да е подчинен на тропическата тематика.

За да ви заредим с още по-позитивно и свежо настроение, ще ви покажем няколко рекламни кампании, които са наситени с уханието и красотата на дивата природа.

*Рекламна кампания Hermes пролет-лято 2014 година.

*Рекламна кампания Alice+Olivia пролет-лято 2014 година.

*Рекламна кампания Just Cavalli пролет-лято 2014 година.

Тропическите принтове ще направят визията ви изключително забележима, а осанката ви излъчваща свежест и екзотика. Може да заложите на най-различни облекла, аксесоари, бански или бижу, подчинени на тази тематика. Тя е добро решение както за дамския гардероб, така и за мъжкия, така че съветваме силния пол да не се страхува с експериментите в тази насока.

Подбрали сме модни находки, вдъхновени от красивите десени с тропически мотиви. Нашата селекция, включва продукти от онлайн магазините boohoo.com и mandco.com.

Автор: Делица Цонева