Тропическо лято със Stradivarius

Искате ли вашият летен аутфит да впечатлява с горещо тропическо настроение? Ако да, тогава ви предлагаме да разгледате вдъхновяващите кадри от лятната кампания на Stradivarius.

Колекцията на испанската марка ни изкушава с изключително разнообразни и интересни облекла и аксесоари. Модните творения  на мига ни очароват със своите удобни кройки и леки материи, създаващи  необходимото усещане за прохлада в горещите дни на летните месеци.

Лежерните рокли и поли, които са идеално решение за ежедневната визия, ще я наситят с екзотично звучене, благодарение на красивите тропически щампи. Стилизираните флорални фотиви в комбинация с десени на точки и райета внушават още по-свежо, нестандартно и модерно излъчване на дамския гардероб.

Виждаме още тениски със свободен сулиет, актуалните топове с къса дължина, шикозни гащеризони. Сред аксесоарите от Stradivarius отдават специално внимание на лентата за глава. Подобен аксесоар за коса завършва перфектно облика ви, особено ако е издържан в ефектен бохо стил. Масивни колиета с етно звучене са финалния акорд,  създаващ характер на стрийт стайлинга ви!

Цветовата палитра е наситена с най-различни нюанси, но силно се концентрира върху синьо-зелената гама, която ни омагьосва със своето богатство от оттенъци, носещи усещане за лято.