Трябва да имаш: обувки в пастелни нюанси

Тази пролет нежните пастелни цветове се налагат като романтична тенденция и при аксесоарите. Свежата бонбонена гама при обувките ще подчертава женствените извивки на нозете ни, затова не пропускайте да се запасите с подобна модна находка!

Известните дизайнери, създатели на изящни обувки ни карат да се влюбим в приказната тоналност, вдъхновена от нюанси като бледо розово, лимонено жълто, небесно синьо, тревно зелено и прасковено.

Пастелната гама при обувките се откроява в новите колекции на много известни модни марки. Виждаме красиви предложения при: Valentino, Giuseppe Zanotti, Nicholas Kirkwood, Gio Diev, Alejandro Ingelmo, Aquazzura, Jill Stuart, Fendi, Jean-Michel Cazabat, Jason Wu и много други.

Това е тренд, на който с удоволствие ще се подчиним, затова днес ви предлагаме селекция от няколко разкошни чифта обувки. Продуктите може да откриете в колекциите на онлайн магазините fashionup.bg и 3suisses.bg. Красивите модели, вдъхновени от световните тенденции, ще придадат чувствен завършек на вашата пролетна визия!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Шопинг за стрийт кралици!

Тотален моден хит: черно-бели графики

Модна находка: рокля в стил Sass&Bide

Цветът на 2013 година: изумрудено зелено

Гореща тенденция в цикламено

Шопинг вдъхновен от Chanel

Шопинг вдъхновен от Michael Kors

Модна икона за по-малко от 200 лв!