Тънковеждите атакуват

Дали одобряваме или не, Enninful ни изправи на нокти като сложи на корицата Септемврийския брой на Vogue Rihanna с тънки, като конец, вежди. Всъщност се оказа, че това е една добре забравена тенденция, която някога е била доста актуална и следвана.

rihanna-vogue-z

Експертите обаче успокояват, че тази визия на дивата е просто концептуален look за постигане на творчески ефект, а не ежедневен тренд. „Тънките вежди всъщност преекспонират чертите и намаляват баланса на лицето.” И, докато се радваме, че тази форма ще си остане в носталгичните ни спомени по ерата на ‘The crazy 90s’, нека разгледаме някои от звездите, които и тогава бяха точно толкова готини с тънки вежди, колкото и сега с по-обемните форми.
Gwen Stefani

gwen-brows-z
Gwen, може би, беше кралицата на тънките вежди двадесет години назад. Помните ли нещо по-забележително от визията на вокалистката на No Doubt. Плюс това, тази бляскава визия с кристали по лицето и космическата прическа са перфектният образ за една уважаваща себе си съвременна фенка на фестивалите.
Angelina Jolie

angelina-brows-z
Част от тази ‘Бригада на тънките вежди’ от 90-те години бе и най-красивата жена в света. Тук тя е на промото на филма „Hackers” през 1995 година. И тогава, и сега – Анджи си остава зашеметяваща.
Cameron Diaz

cameron-diaz-brows-z
Тук визията на актрисата е малко необичайна и странна. Отдаваме този гаф в макиажа й на липсата на молив или сенки за вежди, защото и тогава, и сега, те са с много добра плътност и дебелина.
Christina Aguilera

christina-brows-z
На тази снимка сексапилната певица по-скоро прилича на някоя от поп-фолк колежките си от България. Гледайки следващата снимка, само можем да се радваме, че тенденциите в грима вървят еволюционно нагоре.
Drew Barrymore

drew-barrymore-brows-z
Дрю беше още една от ярките мацки на 90-те години, която претърпя сериозни трансформации в личен, професионален и визуален план. Много се радваме!
Jessica Alba

jessica-alba-brows-z
С годините това момиче само трансформира красотата си от една форма в друга, но тя не повехна в нито един етап от живота й.
Paris Hilton

paris-brows-z
На тази снимка Парис изобщо има ли някакви вежди? Е, простено й е, тъй като тук тя е само на 18. Всички сме имали подобни смехотворни изгледи, нали?
Nicole Richie

nicole-richie-z
Най-добрата й приятелка също не отстъпва дори и крачка назад в абсурдния си вид. Днес нещата са се обърнали – веждите са запълнили обема си, докато лицето се е изтънило.
Kylie Jenner

kylie-brows-z
Сигурно сте изненадани точно колкото нас, виждайки Кайли да изглежда по този неприятен начин, защото за повечето съвременни момичета тя е олицетворение на почти съвършената красота, но, ето че и тя си има своите слаби моменти.
Laura Prepon

laura-prepon-brows-z
Тази жена очевидно е човек на принципите и не ги променя, за да се намести във времето, в което живее. Формата на веждите е същата, както и преди. Единствената промяна, която е извършена, е тази с цвета, за да има хармония и баланс във визията й. Уважение!

Редактор: Марина Делева