Малки ритуали за дни, в които имаме нужда да обърнем внимание на себе си

Има дни, в които не се чyвстваме добре и колкото и да се преструваме, няма как да го скрием. В такива дни, ако имате възможност просто избягайте от ежедневните си задължения и отдайте време за себе си. Вана с балончета или просто разходка в парка ще ви накарат да се почувствате по-добре в кожата си.

Вана 

Вана с балончета ще ви накара да се почувствате невероятно, ароматите ще ви пленят и ще отнемат насъбрания стрес от тялото и умът ви. Бомбичките за вана са добра опция, тя оцветяват водата, ухаят много приятно и правят балончета.

Купи бомбичка за вана

Купи бомбичка за вана с аромат на ванилия

Mаникюр 

Обадете се на маникюристката и я помолете да ви включи в натоварения график. Нов маникюр и малко клюки ще ви върнат ведрото настроение.

Купи лак за нокти 

Почистване на дома

Разчистването на ненужните неща винаги помага да се почувстваме по-добре. Отделете 1 час от деня си за това.

Стайлинг сесия

Отворете гардероба и извадете нещата, които обикновено не носите. Помислете как да ги съчетаете, че да бъдат по-често ползвани. Забавлявайте се сякаш сте дете пред гардероба на мама.

Разходка в парка

Разходката в парка ще ви се отрази чудесно. Но вместо да бързате, този път направете разходка с бавно темпо. Усетите заобикалящия ви свят, насладете му се, усетите въздуха.