Упражнения по стил: Алекс Раева

Със сигурност българките са известни с красотата си, но и стилът им винаги е издържан на високо ниво. Затова за нас е голямо удоволствие, когато в редовната ни рубрика „Упражнения по стил”, разглеждаме модните превъплъщения на родните знаменитости. Днес се спряхме на лъчезарната Алекс Раева, която винаги демонстрира различно излъчване, благодарение на добре подбрани и атрактивни аутфити.

Най-пълна престава за модните предпочитания на певицата, която напоследък се изява и като актриса, можем да добием от нейните сценични изяви, фотосесии и стайлинга във видеоклиповете й.

Раева е една от изпълнителките на родната сцена, която се доверява на работата на талантливи български дизайнери като Мира Бъчварова, Иван Радлов, Джина Шеовска, момичетата от Knapp. В съчетание с марки като Lanvin, Moshino, Balmаin виждаме една наистина атрактивна и провокативна визия.

Александра винаги е различна – от грима и прическата до дрехите и аксесоарите. Секси, романтична или артистична – харесваме я всякак и винаги ни е интересно да наблюдаваме трансформациите й!

Смели арт решения


Художественото образование на звездата със сигурност оказва влияние по отношение на нейния вкус. Нестандартната мода е част от гардероба на Раева. Артистичните аксесоари и колоритни облекла, обагрени с шарени принтове, дело на българската дизайнерка Мира Бъчварова определено прилягат на красивата брюнетка. Независимо дали визията е кукленска или по-дръзка – изпълнителката изглежда прекрасно!

Драматична изкусителка


Лачена къса рокля, кожени аксесоари, предизвикателно боди, пагони от вериги, дързък тъмен грим и метални бижута – звучи супер секси, нали? Всяка истинска звезда трябва да има смелостта да „изиграе” ролята на сексапилна изкусителка с лек садо-мазо привкус. Визията на Алекс в парчето „Revelation” ни представи певицата в точно такава светлина.

Блясък и шик

Какво е една звезда без доза блясък! Ефектни тоалети от металически материи и екстравагантни бутикови творения с ресни задават нови параметри на стила на Алекс. Смела, но шикозна визия, която задължително грабва вниманието! Много често тоалетите на певицата са с асиметрични кройки, които създават усещане за динамика.

Романтика с бохо привкус


Едно от любимите ни превъплъщения на Алекс е от клипа й „Nice in July”. Романтичната визия много подхожда на женственото й излъчване, особено когато носи усещане за бохо свобода. В клипа виждаме Раева с пищни бутикови бижута на Джина Шеовска, изработени от кожа, полускъпоценни камъни и мъниста. Мира Бъчварова също често сътворява страхотните детайли в облеклото на певицата, които са характерни за артистичната й визия.

Снимки: Костадин Кръстев – Коко

Автор: Делица Цонева