Упражнения по стил: Лоурен Хоуъл

За да бъдеш помощник- редактор във ‘Vogue’ , се изисква безпогрешен усет за стил, ярка индивидуалност и строга целенасоченост. Лoурен Хоуел притежава всички тези качества и винаги се стреми към върха. С удоволствие ще разгледаме пет от визиите й на седмицата на модата в Ню Йорк, които я изразяват като човек, но и като моден диктатор.

Ден първи


Костюмът Balenciaga, с който е облечена Лоурен, е от любимия й магазин, а размерът и паснал перфектно- не се наложило да преправя нищо. Кафявите и боти са отново Balenciagа, а гумената им подметка е много подходяща за дъждовно време. Гривната на дясната ръка на Лоурен е запазената й марка- рядко я сваля, защото истински й харесва, а и е направена специално за нея. Годежният и сватбеният й пръстен са моделирани от близката й приятелка Ирен Нюуърт, която ги е измайсторила без почти никакви насоки от страна на Лоурен.

Ден втори


Миналата година приятел на Лоурен я убедил да си купи това черно наметало. Тя силно се колебаела, но вече не съжалява дори и за секунда за покупката си. А дънките са Roy и са една от най- удобните й дрехи. Коланът е от майка й, която има колекция от американски и мексикански винтидж колани. Лоурен предпочита вълнени ръкавици, но този път е заложила на яркочервени кожени.

Ден трети


Отново винтидж находка, но този път пуловер Hermes с графичен мотив, съчетан с плисирана тъмносиня пола на Balenciaga, която е още една от любимите дрехи на Лоурен. Кожените ботуши, стигащи до коляното, са перфектното допълнение към класическата визия и внасят модерно звучене към нея.Шапката Pendleton е елементът на индивидуалност този път.

Ден четвърти


Тази кобалтова жилетка на Balenciaga успява винаги да оправи настроението на Лоурен, затова тя обича да я носи. Сребристият колан е винаги в съчетание с ризата на Marc Jacobs, за да изпъкнат сребристите детайли по яката. Като една модерна жена, Лоурен умее да експлоатира и мъжкия гардероб в своя полза- тя обожава обувките, които напомнят на мъжки. Тези са на Dries Van Noten.

Ден пети


Пролетното настроение е повлияло на Лоурен в петия ден- тя е свалила дългата парка и е заменила с късо палто. Пуловерът в мръснобяло е поредната любима вещ на Лоурен, защото е подарък от майка й. Цветният елемент е малката яркосиня чантичка на Clare Vivier, която внася пролетен привкус на визията.

Автор: Камелия Маринова

Снимки: vogue.com