Упражнения по стил: Миранда Кер

Миранда Кер е родена под щастлива звезда. Професионалните и лични успехи в нейния живот не свършват само с това, че е един от най- успешните модели, съпруга на Орландо Блум и горда майка отскоро, ами и тя влезе в класациите за най- стилни звезди. Дали е развила модния си усет заради непрекъснатите ангажименти на подиума, или винаги го е носила не знаем, но определено Миранда умее ад изглежда изискано, секси и шик.

Бляскавата Миранда

Красавицата никога не се уморява от звездния блясък и обича да посещава светски събития, изглеждаща сякаш току- що излязла от корица на списание. Миранда възстанови перфектната си фигура за отрицателно време и сега отново носи желаните от нея тоалети. Последното й модно попадение бе на ‘Met Gala’ в нежна рокля на ‘Marchesa’, която й затвърди имиджа на ангел. Независимо от избора на тоалет Миранда винаги държи да бъде стилна, но и да подчертае женските си извивки.

Небрежен моделски шик

Типично по моделски Миранда обича да изглежда небрежно по улиците, че дори и незабележимо, но с такъв неподражаем стил това е неизбежно. Почти винаги със слънчеви очила, малко ретро, малко френско, но много шик! Миранда обича да миксира в ежедневието си- тя съчетава различни стилове, материи, цветове, принтове, но важното е, че никога не изглежда кичозно, а се справя отлично в комбинирането.

Бременната Миранда

Въпреки целия дискомфорт на бременноста моделът отново изглеждаше зашеметяващо. Тя бе все така стилна, все така красива, все така секси. По примера на много други звездни майки и тя снима голото си тяло. Разхождайки се по улиците, придружена от любящия си съпруг, Миранда отново оглавяваше класациите за стил.

Ангелът Миранда

Като един виден ангел Миранда посещава всички събития, свързани с ‘Victoria’s secret’. Тя поддържа имиджа на същевременно невинно и секси момиче, облечена в прилепнали, но закачливи тоалети. Симпатичните дрехи продължават концепцията на марката за бельо- невинен сексапил.

Автор: Камелия Маринова