Упражнения по стил с Джейми Чънг

Името на Джейми Чънг набира все по-голяма популярност не само в средите на кино индустрията. Актрисата с азиатски черти напоследък често попада в полезрението на модните критици със своя свеж, стилен и атрактивен стил.

Нейното присъствие на първите редове на модните дефилета и на червения килим винаги привлича вниманието, защото със своята екзотична осанка и женственост тя успява да очарова всички. Като добавим и красивата й усмивка – всички елементи, за едно запомнящото се присъствие, са налице.

Пъстроцветните щампи и ярките коктейлни рокли може би са най-характерни за визията й. Своята слаба фигура младата звезда подчертава често с рокли с по-къса дължина и интересен силует, но миди и макси моделите също й стоят превъзходно.

Флоралните десени и щампите с етно мотиви са сред фаворитите на Чънг. Тя често е забелязвана с аутфити подчинени на тази стилистика. Дантелата е любима за романтичната й особа.

Когато реши да демонстрира класа и неподвластен на времето шик, Джейми е също толкова добра, както когато ни омайва с колоритна визия. Бяла дантелена рокля, изискано творение в черно, коктейлни модели с графичен принт – актрисата изглежда забележително в най-разнообразни аутфити.

Когато говорим за блясък на червения килим, Джейми определено знае как да засияе с рокля от металическа материя в златно, сребристо, дръзко червено или черно с бляскави акценти.

По отношение на прическите актрисата търси разнообразие, но обикновено залага на много женствени фризури – елегантен висок кок, красиви букли – често оформени странично. Небрежно оформената коса също е присъща за визията й.

Автор: Делица Цонева