Упражнения по стил с Иън Сомърхолдър

Редовно обръщаме внимание на стила на българската гордост в Холивуд – Нина Добрев, но досега не сме се фокусирали върху стайлинга на нейния партньор в живота и зад кадър.

Иън Сомърхолдър и нашето момиче се запознават на филмовата площадка на Тв сериала „Дневниците на вампира” и се превръщат в една от най-очарователните двойки в света на киното.

Иън е един от мъжките модни идоли напоследък. Неговата визия е отличителна и забележима, подправена със сексапила и чара на американеца.

Актьорът и модел залага най-вече на небрежен шик, който определено много му подхожда. Дали избира дънки със спортна тениска и кубинки или допълва аутфита с изискано сако – той умее да комбинира добре облеклото си, като го завършва с подходящи аксесоари.

Акцентира основно върху по-тъмната и елегантна цветова палитра, особено когато си облича ултра шикозни костюми за червения килим, които му придават неустоим вид.

Доза любов с щипка стил…


Не можем да не обърнем внимание на съвместните появи на Иън и Нина. Не сме сигурни дали коментират визията си предварително, но определено винаги изглеждат ослепително един до друг. Независимо дали става дума за официални мероприятия, фестивали или ежедневна разходка – техният стил се допълва чудесно!

Неговата запазена марка!

Погледнете цялата селекция от снимки… в 90% от изявите си на червения килим или ежедневието, красавецът носи шапка! Този аксесоар определено е любим на Сомърхолдър и без съмнение много му отива. Той има завидна колекция от всякакви разновидности на шапки. Особен афинитет има към бомбета – от филц, сламени, с принтове и т.н.

Накратко казано – Иън определено има моден усет, а… нашето момиче – усет за мъже! 🙂

Автор: Делица Цонева