Ура! Александър Уанг с колекция за Н&М

Задава се поредната вълнуваща модна колаборация между шведския гигант H&M и известен дизайнер. Александър Уанг официално обяви, че ще създаде лимитирана колекция в сътрудничество с марката.

Младият талант от Ню Йорк, който отскоро е творчески директор на Balenciaga, съобщи ексклузивно новината за новото партньорство в социалната мрежа Instagram, пускайки видео.

Нямаме търпение да видим творенията на Wang за бранда, защото той е известен с креативния си поглед към модата, особено към аксесоарите. Дизайнерът ще сътвори линия дамска и мъжка мода.

“Имам честта да бъда част от дизайнерските проекти на H&M. Работата с техния екип е вълнуващ и забавен процес. Те са отворени за прекрачване на граници и създаване на креативна среда. Това ще бъде много добър начин повече хора да се докоснат до марката и стила на Александър Уанг“, написа той под снимка в Инстаграм.

“Александър Уанг е едно от най-важните имена в модата днес. Той знае точно какво хората искат да носят и го прави с енергия и страст, която заразява и околните. Работата с него ще бъде невероятна”, казва творческият сътрудник на H&M Маргарета ван де Бош.

Сред дизайнерите, работили с марката в миналото, са имената като: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Versace, Lanvin, Marni, а последната колаборация бе с Isabel Marant, информира БГНЕС.