Урбанистичен стайлинг от Parfois

Като абсолютни почитатели на аксесоарите, никога не пропускаме да хвърлим едно око на колекциите на Parfois. Естествено, винаги си набелязваме модни находки, с които да обновим колекцията си.

Днес ви предлагаме да разгледате каталога на португалската модна къща, разкриващ тенденциите за сезон есен-зима 2013-2014 година. Сигурни сме, че ще откриете по нещо за себе си!

Колекцията за новия сезон предлага голямо разнообразие от шикозни чанти с различен дизайн, изработени от изкуствена кожа. Може да изберете модел с капси, принт или стилна чанта в пастелни земни цветове, която ще бъде чудесен акцент за дамите, които залагат на изчистен стил. Клъчовете за официални поводи грабват окото с металически блясък.

Португалската марка предлага още много пъстроцветни шалове, удобни обувки, ефектни колани, слънчеви очила, страхотни шапки с периферия и изобилие от красиви бижута.

Като цяло модната линия с аксесоари носи много урбанистично настроение, така че всички творения са идеални, за да подчертаете своя уникален градски стил! Вие сте на ход!

Автор: Делица Цонева