Фестивал на мицеларната вода BIODERMA

Не просто H2O
Едва ли има дама, която не е чувала или използвала емблематичната розова бутилка с прозрачна, почти вълшебна течност. Да, точно така, става дума за Sensibio H2O – първата в света мицеларна вода, която BIODERMA създава преди почти четвърт век. Тогава френската дермокозметична компания предизвиква революция в премахването на грима и преобръща представите за ритуала за почистване на кожата.

Сега в продуктовата гама на BIODERMA присъстват мицеларни води от различни серии, които отговарят на индивидуалните нужди на всеки тип кожа.

BIODERMA стартира кампанията „Фестивал на мицеларните води“, която се провежда за трета поредна година.

По време на фестивала традиционно ще откриете в аптеките комплекти мицеларни води Sensibio H2O, Sébium H2O и Hydrabio H2O, който да споделите с приятел или член от семейството със сходни с вашите тип кожа и нужди.

За първи път тази година почитателите на мицеларна вода N1 в аптеките ще могат да избират и комбинирани комплект от 2 различни вида мицеларна вода като Sensibio H2O за всеки тип чувствителна кожа в комбинация с мицеларна вода Sébium H2O за мазна кожа и Hydrabio H2O за дехидратирана кожа.

Тези нови комбинации ви дават възможност да отговорите на индивидуалните нужди, както и на различните състояния на вашата кожа.

Mицеларната вода за мазна и акнеична кожа Sébium H2O съдържа Патент Fluidactiv®. Той възстановява качеството на себума в кожата, като избягва сгъстяването му и предотвратява запушването на порите. Hydrabio H2O – мицеларната вода за дехидратирана кожа включва във формулата си патентованата съставка Aquagenium®. Тя учи кожата да се хидратира по естествен начин, като стимулира синтеза на аквапорини и производството на междуклетъчните липиди. По този начин задържа водата в повърхността на кожата. За чувствителна кожа, склонна към зачервяване, е подходяща мицеларната вода Sensibio AR H2O. Патентованият комплекс Rosactiv® в състава й действа върху биологичната причина за разширяване на съдовете и по този начин намалява зачервяването.