Френски шик от Cacharel

По модерен и нестандартен начин, CACHAREL представи френския шик в мъжката мода на уникалната сцена в SIN CITY. Събитието уважиха гости от всички сфери на бизнеса, изкуството, модата и представители на посолствата в България. Ревюто премина в няколко фази, като началото бе открито от професионални манекени от модните агенции.

Между изисканите младежи, топ моделите на България Гери Дончева, Цвети Разложка и Радина Цонева представиха върху сребърна възглавничка най-новите модели мъжки обувки на CACHAREL. След тях на подиума дефилираха истински мениджъри и бизнесмени, които в ежедневието си обличат само костюми.

Изненадата на вечерта беше стилният и елегантен Мартин Горанов, облечен в черен смокинг. По подиума го придружи неговата любима в живота, еталон за класа и изисканост, бизнес дамата – Ивана Скендерова, облечена с бална рокля в цвят екрю. Тоалетът в римски стил бе от Bridal Fashion на испанския гигант Pronovias.

За финал, любимецът на няколко поколения Георги Христов изпълни последната си песен „Още те обичам”, като изведе на котешката пътечка собственичката на марката CACHAREL за България – Гергана Ташкова.

Френската музика, пейзажи от Париж на огромния екран и кадри от последния каталог на CACHAREL допринесоха за пълното потапяне във френската атмосфера. С бурни аплодисменти и грандиозен успех премина ревюто на френската марка CACHAREL – изискан моден лейбъл с индивидуален почерк!

Френската енигма CACHAREL се създава преди повече от половин век от дизайнера Жан Буске. Името на модния бранд е вдъхновено от названието на вид малка патица обитаваща региона Камарж, Южна Франция. Днес CACHAREL е символ на елегантност, строг индивидуализъм и дозирана артистичност. Брандът е безкомпромисен с качеството на материите, елегантните кройки и също известен с ръчното зашиване на всеки елемент от костюма.

Колекции от спортно-елегантни облекла, бизнес тоалети и елегантни мъжки костюми. За артистична нотка на класическото излъчване се акцентира с експресивни цветни ризи, вратовръзки и разнообразни аксесоари като шалове, ръкавели, колан, обувки, чанти и др.

Тази зима CACHAREL налага „бритиш стайлинг„ или носенето на тренчове. За свободното време олекотени пухени якета в комбинация с  трико-пуловери и дънки са предпочитан стайлинг. В елегантната визия се налагат аксесоарите в комбинация – вратовръзка с кърпичка за малкия джоб, както и носенето на бутонели с цветни седефени камъни. За предстоящите празници CACHAREL предлага своите елегантни визии в нетипични смокинги и класически черни костюми.

Снимки: PR и binet.tv