Фрида Густавсон като царица на джунглата

Една от най-актуалните тенденции през пролетно-летния сезон за 2014 година са тропическите щампи. Те са завладяли въображението не само на дизайнерите, но и на творческите екипи, които създават снимките за рекламните кампании на марките и фотосесиите за редица модни издания.

Днес ще ви покажем няколко приказни кадри, подчинени на тази прекрасна тематика, закодирала в себе си усещане за летни жеги и красотата на дивата природа, омайваща ни със своя колорит и свежест.

Фотосесията е реализирана за лятното издание на C Magazine. Фотограф на страхотните снимки, направени сред тропически гори,е Hilary Walsh. Пред нейния обектив застана нежната Фрида Густавсон, която ни напомня на царица на джунглата.

За стайлинга на топмодела се е погрижила Samantha Traina, която е подбрала пъстроцветна селекция от облекла и аксесоари, подчинени на тропическите тенденции. Колоритните модни находки с ефектни щампи са част от колекциите на брандове като: Celine, Etro, Tommy Hilfiger, Gucci, Emporio Armani, Valentino, Hermes, Zimmermann, Bottega Veneta,  Jimmy Choo, Proenza Schouler, Roberto Cavalli и други.

Разгледайте внимателно снимките, защото лесно ще почерпите вдъхновение за своя летен стайлинг! Бъдете цветни, позитивни и излъчвайте екзотика с аутфит повлиян от дивата природа.

Автор: Делица Цонева