Холи Бери и Оливие Мартинез сложиха край на брака си

Поредния звезден развод за тази година вече е факт. След две годишен брак и още няколко години заедно преди това, Оливие Мартинез и Холи Бери подписаха бракоразводните си документи.

Двойката направи своето официално изявление пред медиите във вторник, макар раздялата им да е факт от един месец. Основната причина, която Холи и Оливие посочиха, бяха непримирими различия в професионалния и личния им живот, който им пречат да продължат със семейните си отношения. „Продължаваме напред с любов и уважение един към друг и с взаимен интерес за това кое ще бъде най-добре за нашия син.”

И докато всичко между двойката се решава по ясен и законен съдебен път, който включва договори и споразумения, Бери се отказва от всякаква издръжка, плащана от Мартинез. Във фокус обаче е техния двегодишен син Масео Роберт, чието попечителство ще бъде споделено и ще прекарва по еднакво време с всеки един от родителите си. В документите актрисата пояснява, че Оливие Мартинез ще трябва сам да осигурява транспорта на сина си до дома му, както и това, че се нуждае от нейното разрешение, за да го изведе извън щата Калифорния.

Припомняме ви, че Бери и Мартинез се запознаха през 2010 година на снимачната площадка на филма Dark Tide, а три години по-късно сключиха брак в красивото шато Конде в родната на актьора Франция. Според близки до двойката, раздялата се дължи отчасти на несъответствие в плановете им за бъдещето и постоянното им място на живеене, а отчасти на бурния и пламенен темперамент и на двамата.