Хранителният режим на Роузи Хънтингтън –Уайтли

Фигурата на Роузи Хънтингтън –Уайтли е мечта на много жени. Но известната актриса и манекенка смята, че е необходимо да се полагат сериозни усилия, за да се поддържа във форма добрата генетика. Красавицата работи много над своята фигура, като редовно се занимава с фитнес и йога и спазва определен хранителен режим.

Ето някои от правилата, към които се придържа топмоделът:

Винаги нарязва храната на малки хапки и много добре я сдъвква, което подпомага доброто храносмилане. Консумира плодове 1 час преди хранене. Пие вода 15 минути преди или след хранене, но никога по време на хранене.

Задължително закусва до 1 час след ставането, като залага на продукти, богати на белтъчини. Обича да яде сьомга или яйца. Сутрин пие и фреш от зелени зеленчуци, моркови и ябълки. Нейният любим обяд е вегетарианската супа от грах, моркови, целина, чесън, кимион и кокосово мляко. Не вечеря след 20 часа.

Красавицата внимава с количеството храна, особено когато е под стрес. Старае се да се храни се често, но на малки порции. Не смесва белтъчини заедно с нишестени въглехидрати.

Според Роузи е важно да се приемат много сурови продукти, а другите гозби да бъдат приготвени на пара или да са печени. Манекенката избягва шоколадовите лакомства и залага на плодовете, зеленчуците и домашно приготвените гозби. Храни се предимно с пюрета, супи и сокове. В менюто й са включени здравословни съставки като краставици, зеле, магданоз и специални зелени водорасли, които поддържат красотата и здравето на ноктите, кожата и косата.