Цветен круиз на Louis Vuitton

Какво по-добро място от Френската ривиера за дефиле на круизна линия, насочена към стилните пътешественички? Френският моден бранд Louis Vuitton представи своята нова колекция  в Монако – пред дома на кралското семейство. Ревюто бе по-инициатива на принцеса Шарлийн, която искаше това модно шоу да се слее с “културния” календар на събитията в Кан.

В Resort колекцията за 2015-та година, Никола Гескиер реши да измести фокуса към модата от 70-те година на миналиния век, след като в първата си колекция за марката ни върна към 60-те.

Дизайнерът представи изключително ярки, цветни и позитивни визии с ретро привкус. Миксът от най-различни цветове е допълнен от контрастни флорални и графични щампи на точки, каре и райе.

Кожата, разбира се, отново беше водещ мотив в колекцията на френската модна къща. Освен черни контрастни акценти, видяхме и нейните цветни интерпретации в облеклото и аксесоарите. Плетива, туид, дантела и металически материи създаваха богатство от усещания.

Въпреки цялостната атмосфера на цветно и стилово единение, всеки един от силуетите в различните модни творения варира с различна дължина и кройка, което придава динамика на колекцията.