Цветна бохемска приказка от ZARA SS16 Campaign

За да ни отвлече за момент от лудостта и понякога прекаления лукс на седмицата на модата в Ню Йорк, масовия бранд ZARA е тук, представяйки ни своята кампания за пролет-лято 2016! Заснета от неповторимия Марио Соренти и включваща изгряващи супермодели като Ванеса Мууди, Фредерик Софи, Джулия Бергшаф и Линсели Морето, снимките ни отвеждат далеч от действителността на зимата – на красив плаж, където в един кадър се преплитат толкова много цветове и нюанси, че е невъзможно да отместим очи.

Испанския бранд за масова мода, който се радва на огромна слава както в Европа и Америка, така и в Азия, определено знае как да накара почитателите си да очакват всяка една колекция с истинско нетърпение. По-важното обаче е, че ZARA успява да пренесе най-актуалните тенденции от модния подиум директно в гардеробите ни и не ни кара да харчим безумни бюджети за дизайнерски произведения. Компанията успява да превърне всяка своя кампания в абсолютен успех, без да инвестира стотици хиляди в реклами, ревюта или звездни колаборации. Как го правят? Просто е – остават верни на себе си и на почитателите си, произвеждайки колекции, които срещат съвременните виждания на младите за стил и красота и успяват да поднесат по нещо zа всеки. И като казваме всеки, имаме предвид дори представители на А-листите като Оливия Палермо и Кейт Мидълтън.

Един поглед към кадрите на Соренти е достатъчен да разберете защо мислите ни са далеч, далеч от Седмицата на модата. Пролетно-лятната колекция на ZARA е обърната към бохо-шик стила, а невероятното преплитане на цветове, свежите материи и свободния дизайн ни напомнят за безгрижните топли дни, прекарани на плажа с приятели. Виждаме много пастелни цветове, watercolor мотиви, oversize силуети, феерични макси рокли, къдрички, плисета, ресни и деликатна дантела. Чак ни се иска ние също да грабнем по една цветна бомбичка и да се присъединим към шареното плажно забавление от кадрите. Една колекция, създадена за момичета с романтична душа и нестихващ приключенски дух.

А вие едно от тях ли сте?

Zara Spting 2016