Цветна красота през пролетта с MAC

Яркият, завладяващ макиаж винаги е бил специалитет на козметичния бранд MAC. Тази пролет интензивни колоритните нюанси, носещи позитивни емоции и ведро настроение отново ще ни завладеят.

Новата колекция на марката включва различни интересни линии. Две от тях се казват Shop MAC и Cook MAC и определено грабнаха вниманието ни. Рекламните фотосесии са ултра цветни и впечатляващи. Моделите, гримирани с продуктите на марката, са с обемни ретро прически и шарени облекла. На нас ни напомнят на прелестни кукли барби… А, на вас?

Shop MAC включва асортимент от божествени четирицветни палитри сенки за очи, страстни червила и гланцове за устни в различни изкушаващи оттенъци на червеното и розовото, както и няколко нюанса руж. Апетитната козметична линия Shop MAC също ще зарадва почитателите на ефектния грим с атрактивни нови продукти като фон дьо тен, пудра, кремообразен глос за устни, спирала за мигли, козметични четки, лак за нокти в ярки багри.

Колекцията е лимитирана и от този месец е налична на пазара. Отдайте се на изкушаващата многоцветна пролетна палитра гримове и подправете слънчевите дни, които настъпват с много цвят и красота! Вижте кадри от рекламната фотосесия и няколко от новите продукти на козметичната компания:

Автор: Делица Цонева