Цветно настроение с банските на Reserved

Слънчевото време е завладяло крайбрежието и бодро ни приканва към морето, за да наситим лятото си с емоции и незабравими спомени. Ако все още не сте отишли на плаж и търсите своя нов бански, ви предлагаме да хвърлите око на чудесната колекция на Reserved.

Свежото усещане, което струи от всички модели, женствените кройки и разнообразната ярка палитра чудесно ще се хармонизират с вашия бронзов загар през лятото.

Колекцията на полската марка е изпъстрена с десени на красиви стилизирани цветя, етнически и геометрични мотиви, дръзки животински щампи. За тези, които ценят класически вид, от брандът са подготвили и по-изчистени бански в едноцветна гама. Неонови нюанси на оранжево, розово и жълто в комбинация с тюркоазено осигуряват перфектния ансамбъл за плажа.

В модната линия можете да намерите супер актуалните графични десени от бяло с черно, интересни перфорации и модели с ресни. Динамиката при кройките ще отговори на очакванията на различните дами, които лесно ще намерят своя най-добър избор, за да изглежда тялото им перфектно на брега на морето.