Цветове, които отиват на всяка от вас!

Според своя темперамент и моден вкус, всяка жена има любим цвят, който доминира в гардероба. Разбира се, предимството на някои нюанси е, че отиват на всички жени и могат да се комбинират по различни начини. Нека видим, според ново изследване, кои са първенците сред колоритната палитра!

Ние сме ви подготвили и селекция от модни визии. Продуктите са от онлайн магазините: newlook.com, 3suisses.bgshopping-terapia.com, goddiva.co.uk и boohoo.com.

Сив цвят

Сивото е студен цвят, но добре пасва на всеки цвят кожа и коса. Неутралитетът, който носи в себе си, позволява да се впишете добре във всички поводи. В същото време се съчетава с по-ярки тонове, които освежават аутфита. Ние подбрахме две сиви рокли в комбинация с колоритни аксесоари (виж снимката горе).

Вталена сива рокля £8.00 ; Сива рокля с яка £15.00 ; Синя чанта £15.99 ; Сини обувки £22.99 ; Чанта с коралов мотив £15.99 ; Обувки в коралово £19.99.

Черен цвят

Ако се колебаете какъв цвят рокля да изберете или какво да облечете на важно събитие, избере универсален цвят, пише БГНЕС. На първо място е черното – добра класика, която идеално се съчетава с всеки друг тон и стои добре на всички жени. Черното облекло ви дава нотка на елегантност и финес, като успешно скрива и излишните килограми.

Тъмносин цвят

Още предложения в тъмносиня гама вижте ТУК.

Тъмносиньото носи усещане за елегантност и комфорт. На този нюанс залагат дами, които излъчват надежда и отговорност. Стои отлично на всички жени и изглежда перфектно през летния сезон в съчетание с бяло, слонова кост и други кремави нюанси.

Виолетов цвят

Лилавото и всичките му разновидности е един от малкото цветове, които стоят добре на всички дами. Виолетовото придава разкош и издава желание за показност. Това лято особено популярни са бледолилавите тонове, на които вече отделихме специално внимание в статията Гореща тенденция в нежно люляково.