Цветът на бельото разкрива женското поведение в леглото

Господа, не пропускайте да забележите с какъв цвят бельо най-често е вашата любима, защото то ще ви покаже нейния характер и сексуален темперамент. Това твърди известната британска психоложка Дона Доусън. Нека видим какви за закономерностите:

Кремавото бельо издава спокоен характер. В леглото такива жени не се колебаят да покажат какво искат. Червено, говори за страстна и енергична дама, а розовото – за романтична, нежна жена, която се нуждае от обич. Черния цвят често разкрива арогантна и разкрепостена притежателка, а бяло бельо носят невинните дами, които знаят малко за секса, но искат да се учат.

Синият цвят издава жена, която иска постоянно внимание и обяснение в любов от партньора. Тъмносиво – показва, че момичето е посветено на тази връзка и гледа на нея сериозно. Сивото бельо крие склонност към експерименти.

За жените, облечени в зелено бельо, обикновено кариерата е на първо място. Този цвят е предпочитан от момичетата, които рядко споделят леглото си с някого. Те обичат секса, но не им пука за хората, с които го правят.  Жълто избират дамите, които са готови напълно да се отдадат на партньора. Те са весели и лекомислени. Този цвят показва искреност и отдаденост.

Оранжевото говори за влечение към авантюристичното. Такива жени ще предложат на партньора да гледат заедно порнофилм. Жените в кафяво бельо се страхуват да не бъдат предадени, те трудно се доверяват. Такива жени често правят секс, без да изпитват удоволствие. Момичетата в цветни бикини не обичат еднообразието и са склонни да променят сексуалните си партньори.