Цветът на 2014 озари козметична линия на Sefora и Pantone

Манията по най-актуалният цвят за 2014 година не се простира само до интериорния дизайн и модните тенденции при облекла и аксесоари. Макиажът също ще бъде подвластен на приказната и магнетична лилава палитра, която от Panton нарекоха Radiant Orchid.

Известната верига магазини Sephora и Институтът по цветовете всяка година обединяват сили, за да създадат гримове базирани на най-актуалния цвят. Оранжевото тържествуваше през 2012, изумруденото през 2013, а сега е ред на омайната виолетова гама, затова тази година гримът ще „ухае” на орхидеи.

Козметичната колекция е кръстена Sephora + Pantone Universe Radiant Orchid и в нея ще откриете вълнуваща гама от продукти, с които лесно ще постигнете забележителни резултати, за да бъдете в унисон с романтичното настроение на настоящата година.

Специалната лимитирана колекция включва серия от страхотни предложения. За очите е създадена артистична палитра със сенки, в центъра, на която стои нюансът Radiant Orchid. Колекцията се допълва от нежно трио гланцове за устни в чувствени розово-виолетови оттенъци, течна очна линия с лилав цвят и хайлайтър с бляскави частици (бел.ред. продукт, който озарява кожата).

Автор: Делица Цонева