Целулитът не е проблем, ако имаш точния продукт

Avon представя подобрена серия продукти Avon Works за перфектни форми с клинична прецизност

Макар в лошото време да ни се струва далечен мираж, лятото идва! Съвсем скоро слънчевите лъчи ще започнат да ни карат да се усмихваме всяка сутрин, а заедно с тях ще дойдат и плановете за лятната ни почивка! Готови ли сте за нея? Avon ви помага в тази задача като представя своята обновена серия за изваяна фигура и борба с целулита и стриите– Avon Works.

Avon_works

Водещ в серията продукти за перфектни форми на Avon е охлаждащият антицелулитен гел с комплекс CoolingBurn, вдъхновен от криотерапията! Гелът Avon Works намалява видимостта дори и на най-упорития целулит като стимулира изгарянето на мазнините в областта на талията, седалището и бедрата. Според потребителско проучване сред 113 жени, 98% от дамите използвали продукта, потвърждават ефективността му – стегната и изгладена кожа и ефект по-слаб силует.

Avon_works_cooling

 

Серията допълва антицелулитният серум Avon Works с Multi Tone комплекс, вдъхновен от мезотерапията с активно действие в 5 измерения, който намалява дълбочината и интензивността дори на най-тежкия целулит при редовно ползване.

Avon_works_multi_tone

За дамите, които се борят с по-упорити стрии в областта на бедрата, седалището и талията, експертите от Avon са разработили лосиона против стрии, вдъхновен от лазерните процедури.

AVON_works_stretch_mark

Вече ще бъдете готови за уверено и забавно лято! Открийте най-подходящата грижа за себе си при своя представител на Avon или на www.avon.bg

https://www.facebook.com/AVONbulgaria