Чантата на Александър Маккуин, която се превърна в хит

Точно когато си помислихте, че 2019 г. е годината на миниатюрните чанти, има нов модел cross-body чанта, който изглежда ще бъде добър претендент за сърцата на жените.

 

Вече пробивайки в някои от най-стилните гардероби в света, новата чанта на Александър Маккуин се появи на бял свят само тази седмица, а вече я забелязахме в ръцете на Селена Гомес, Кая Гербер и Наоми Кембъл (и това е само част от списъка …).

Не само че е по-практично, отколкото мини чантите, но и новата естетика на  емблематичната дизайнерска къща гласи следното: ако не побира телефона ни и не оставя ръцете ни свободни, то тогава не става. Перфектно прилягаща на поколението на милениумите, чантата има минималистична къса дръжка и дълга такава, която се маха.

Има и разнообразие от цветове. Розовата разветка пасва идеално на екстровертите, а пък наситеното червено би послужило като перфектен коледен подарък. Има и по-заглушено бяла, цвят каки или пък черна, която е завършена с контрастни линии.

Засега черното се оказва популярно сред Наоми и Селена, докато Кая избра цвят каки, за да се комбинира с любимия ѝ Converse. Други любими звезди, които са успели да се докоснат до чантата са Лия Кебеде, Лю Вен и Жан Кембъл.