Топ 3 хитови чанти от колекцията на Guess

От 1980г насам Guess е една от най-популярните марки за дънки и аксесоари. Фирмата е една от първите компании, които създават дизайнерски и модни дънки. Докато първите дънки са за жени и мъже, Guess по-късно представя и невероятен подбор от аксесоари-часовници, парфюми и чанти.  Американският гигант се отличава с луксозно изглеждащ и затвърдено младежки стил, вдъхновен от градския живот, но подходящ за всички възрасти, носещи младия дух в себе си.

 

guesss

 

В рубриката Топ 3 подбрахме специално за вас 3 впечетляващи чанти от колекцията аксесоари на Guess, те са много разчупени, весели и закачливи, защото-на кого му е нужна скука?

Разгледайте нашите пъстри предложения за чанти Guess само с един клик върху снимката с продукта.

Красотата и изтънчеността на един аутфит, се определя по аксесоарите-колкото по-интересни са те, толкова по-завършена е визията. Влюбихме се в новата колекция чанти на Guess и особено в черната, флорална чанта, с предно закопчаване. Чантата има черен брокат за акцент и е много романтична и чаровна.

 

res_5cd701d6b70ccb3ff4f6a2ec2647a47a

Изключително иновативна, модерна и сладка, подбрахме за вас хитова чанта Guess, с интересни детайли във формата на личице. Разгледайте предложението като кликнете на снимката и се осмелете да заблестите с интересни и закачливи аксесоари.

 

res_8c94f5ad8739c7decbe11b532fd3c6eb

Чантата в цвят пепел от рози, кръгла дръжка и капси, би отивала както на ежедневна визия, така и на по-официална, с нея ще изглеждате елегантно, но не натрапчиво и все пак ще съберете вниманието на всеки моден ценител.

 

res_42d744004b6d1f527607ceab0c07f035