Червеният цвят в модата заявява сила

Виж Галерията 11 Снимки

Революциите се запалват от него, камерата го обича и хората се обръщат, когато го видят- няма друг цвят, който да има изключителната привлекателност на червеното.

Когато се съмнявате, носете червено. Червеното заявява, инспирира и убеждава. Не можем да отстъпим пред него, за това ви предлагаме да разгледате модните находки в тематичния цвят, само с един клик върху снимките.

 

awewq

Ние сме твърдо свързани с червеното, то е фундаментално, отговаря на нашата първична, човешка природа. Самият му акцент е в подчертаването му, знакът за забрана, предупреждението, блокировката, алармата, опасността, подбуждането.

 

 

res_36ffc45a046f867aaed12699393705cfres_6bec4a79eb552d266769f3c4f5ba8de4

 

Това е цветът на царете и цариците, войната и империята, театъра и властта. Това е и Дяволът и кръвта на Христос, ада и Светия Дух, животинския импулс и магменото ядро на планетата. Това е цветът на живота и действието, хроматичният еквивалент на целувка с червило.
Червеният цвят е адреналин, фойерверки, това е срам, насилие, зачервяване и ярост. Червеното е стенография за висока страст: помислете за продавачи на червени рози в събота вечер в ресторанти, любовни сърца и червени ножове. Това е цветът на революцията. Червеното е толкова изяснително-като огън.

 

res_2e9b6ba76766adb00e8ba2ad09863efc
Подобно на всичко с горивен потенциал, към червеното трябва да се подхожда внимателно. Червеното е цвят, който носи увереност, за това не се колебайте да го носите по-често.