Червени електронни технологии в борбата със СПИН

Apple пусна ново специално лимитирано издание на iPhone, в не какъв да е, а в яркия червен цвят. Мноооого е шик!
Но по-важното е, че това е за една добра кауза.

red-iphone-z
RED Special Edition е телефон с невероятно червено покритие на корпуса и е наистина много горещ. Можете да избирате от iPhone 8 или iPhone 8 Plus и ще можете да си го поръчате от петък – 13 април.

iphone-red-airpods

Познатите ни вече опашки, които се заформят при пускането на всеки нов модел и този път ще са на лице, но от много по-рано, много по-дълги и много по-яростни, защото тази серия е ЛИМИТИРАНА! Ако си купите такъв телефон, освен, че ще държите уникално и модерно стъклено бижу в ръцете си, вие ще подпомогнете Global Fund HIV/AIDS, защото част от постъпленията за всички „червени продукти” на (PRODUCT)RED директно отиват във фонда, който предоставя всякакви програми за тестване, консултиране и превенция, със специален фокус върху елиминирането на предаването на вируса от майките на бебетата им.

iphone-7-red-product-rojo-fotos-13
Червените устройства имат същите технологични характеристики както техните по-скромни съвременници, така че всеки, който е свикнал да работи с iPhone 8 ще може да продължи ежедневната си рутина без смущаващи промени и адаптации – екран Retina HD, процесор A11 Bionic, 64GB and 256GB, и поддръжка на технологии за виртуална реалност.

red-iphone-t
По настоящата концепция Apple се колаборират с RED от 2006 година.
„През последните 11 години Apple са дарили повече от 160 млн. длр., които се равняват на 800 млн. дни, в които се е работило по изследвания и тестове на медикаменти, които ще спасят човешки животи.”, това са думите на Deborah Dugan, изпълнителен директор на (RED).