Червилата, които са модерни за летния сезон

Тази година гримът е по-нежен и естествен. За лятото този тренд продължава, но с няколко изключения при червилата.

Лицето остава по-скоро изчистено, с по-малко грим, но можем да си поиграем с избора за червила през лятото. Малко по-силен цвят за акцент в макияжа изглежда страхотно. Ето кои са най-подходящите цветове, с които да го направим.

Яркочервено

Вероятно този цвят вече няма нужда дори да го споменаваме – той никога не излиза от мода. Това лято най-често избираме да се спрем на него, когато останалата част от грима е по-естествена, а тоалетът ни е в по-неутрален цвят. Любимата ни визия е яркочервено червило на фона на бяла лятна рокля със златисти аксесоари.

Неоново розово

Силно наситения розов цвят крещи “лято”. Изпробвайте го отново с по-естествен грим за забавна и стилна визия, която ще прикове погледите.

Оранжево

Нюансът е също много забавна алтернатива за червилото през лятото. Той особено много отива на по-светъл тон кожа, затова се възползвайте от него максимално преди почивката, на която смятате да се сдобиете с летен загар.

Естествен нюд с прасковен или розов отенък

Този вариант определено е доминиращ за ежедневието. Ефектът, към който се стремим, е възможно най-естествен вид, който придава момичешки вид. Няма значение как ще постигнем визията – дали с червило с лека текстура, или балсам с малко оцветяване, или само глос върху естествения цвят на устните ни.