Черил Коул отново е секси лицето на L’Оrеal

Черил Коул работи съвместно с L’Оrеal от 2009 гoдина насам, така че беше само въпрос на време я видим като рекламно лице на някой нов продукт. Ако досега тя демонстрираше бляскава коса в реклами на козметичната компания, този път ще ни покаже какво е да имаш дяволски дълги и секси мигли.

Красивата британка стана рекламно лице на новата спирала Fake Lash Telescopic. Изкусителната осанка на 28-годишната брюнетка е уловена от модния фотограф Rankin. Макро кадрите в кампанията са фокусирани върху магнетичния поглед, който се постига благодарение на телескопичния ефект на спиралата.

„Не мога да си спомня някога да съм използвала различна спирала от L’Oréal Paris Telescopic. Употребявам я от години. Новият ми любим продукт е спирала Fake Lash Telescopic, която дава забележителен ефект на миглите ми”, споделя Черил Коул.

За да не се слепват миглите ви, от марката са поверили дизайна на специалист. Jean-Louis Gueret е конструирал така четката на спиралата, че при нанасяне да се постигне перфектен резултат – дълги и изразителни мигли. Специалната формула съдържа микро влакна, които нанасяйки се върху косъма се свързват с него и се създава „стъпаловиден ефект”, който спомага за изграждането на забележителна дължина.

Представяме ви кадри от снимачния процес на фотосесията!

Снимки: L’Oreal

Автор: Делица Цонева

Вижте видео рекламата на новата спирала за мигли: