Чувствена фантазия от Elie Saab

Модният бранд Elie Saab пусна на пазара своето първо ухание наречено „Le Parfum”. Имайки предвид ефирните тоалети, които създава ливанският дизайнер, очакваме аромат символизиращ романтичната дама, чиято женственост е деликатно загатната.

Първият парфюм на марката вече е факт, но идеята за него съвсем не е нова. Уханието е резултат от усилената работа на Франсис Куркджиян (Francis Kurkdjian), който направил над 200 опита, докато постигне перфектния мирис. Ели Сааб искал, ароматът да докосне всички жени и да им се хареса, в което ние не се съмняваме. Парфюмът съдържа нотки на портокалов цвят, жасмин, пачули, розов мед и леко ухание на кедрово дърво.

За рекламната кампания от фирмата са се спряли на очарователната Аня Рубик. Като истинска градска принцеса, тя позира с ефирна рокля в нежен прасковен цвят. Фотосесията е дело на професионалистите Mert & Marcus.

„Le Parfum” ще се предлага в елегантен флакон от 30, 50 и 100 ml. Към серията са включени лосион за тяло, душ гел и дезодорант. Уханието вече се предлага във Франция, Германия и Великобритания, но на нашия пазар може да го очакваме през септември.

Автор: Делица Цонева