Чувственост и сексапил от Liu Jo и Кейт Мос

Вече видяхме Кейт Мос като лице на испанската марка Mango, но това не е единствената рекламна кампания, в която участва британският топмодел. 38-годишната манекенка отново представя колекцията на италианския бранд Liu Jo, но този път за пролетно-летния сезон за 2012 година.

Също като миналата година Кейт позира пред обектива на модния фотограф Марио Соренти и трябва да признаем, че този път кадрите ни впечатляват още повече. Харесва ни баланса между сексапил, изтънченост и женственост. Снимките показват блондинката, която има доста скандален имидж, в една нежна и чувствена светлина.

Условно фотосесията е разделена на две части. Виждаме цветни кадри, на които визията на Мос е по-елегантна. Тя позира в стая с мека мебел в барокова орнаментика. Обляна от мека светлина и облечена със стилни стайлингови комбинации – Кейт демонстрира шикозно излъчване.

Останалата част от кадрите акцентира повече върху дамския сексапил и бунтарското излъчване, което е много характерно за Кейт. Снимките са черно-бели, а на част от фотосесията моделът позира полугола, носейки само силно вталени дънки.

Автор: Делица Цонева