Чувствен сексапил с Yamamay

Една от най-известните италиански марки за бельо Yamamay, която може да бъде открита и у нас, винаги има какво да предложи на почитателките на луксозното и красиво бельо.

Затова днес ви представяме пролетната кампания на бранда, която очарова с невероятно красиви модели, придаващи женственост, изпепеляващ сексапил и чувственост на нежния пол.

Рекламните кадри, снимани в приказната атмосфера на Рим, пленяват сетивата с много романтично настроение. Новата колекция, носи посланието “Всичко е любов” и включва разкошни предложения от най-изисканите материи, придаващи изяществото на женското тяло.

Виждаме много нощници и комбинизони от сатен с дантелени акценти. Елегантни бодите, сутиените и бикини извайват формите по най-добрия начин, подчертавайки предимствата на фигурата. Палитрата е разнообразна, затова може да се спрете на класически нюанси като черно, бяло и екрю или актуалната пастелна гама с оттенъци на лазурното синьо, лимонено жълто и лилаво.

Колекцията ще задоволи вкуса на различните натури с няколко модни линии: “Пролетен бриз”, Чувствена дантела”, “Прекрасна нощ”, “Мечта за разгара на лятото”.

Автор: Делица Цонева