Чувствен шик и сексапил в рекламните кампании на Calvin Klein

Този пролетно-летен сезон американският бранд Calvin Klein ни очарова с няколко рекламни кампании за различните линии, които се предлагат на пазара. Днес ви предлагаме да се потопите в страстните фотосесии на модната марката.

Calvin Klein Collection

Горещите черно-бели кадри са дело на талантливото фотографско дуо Mert & Marcus. Снимките са заснети на екзотичните Карибски острови. Температурите се покачват от присъствието на сексапилната Лара Стоун и неустоимия Тайсън Балоу, чиито преплетени тела напомнят елегантен и страстен танц.

Топмоделите са облечени в стилни облекла и аксесоари с изчистена линия. За стайлинга на снимките се покрижил Карл Темплър. Графични контрасти, сенки и светлини, секси тела и красиви облекла – тази кампания има с какво да впечатли!

Calvin Klein Jeans

Рекламната кампания на линията за дънкови облекла е не по-малко гореща. Кадрите са снимани на морския бряг. Вълните плискат телата на Тони Гарн и Лара Стоун, която отново изглежда прекрасно. Заслугата за естетичните и чувствени кадри е на фотографите Mert и Marcus.

Calvin Klein Underwear

Секси мъжаги грабват вниманието в рекламните кадри за линията мъжко бельо на Calvin Klein Underwear. Горещите тела са на моделите Arran Sly, Chris Garavaglia, Matthew Terry и Myles Crosby. Фотограф на снимките е Steven Klein.

Calvin Klein White Label

Кадрите за линията Calvin Klein White Label също са впечатляващи и носят усещане за лятна прохлада. Снимките са дело на Sebastian Kim. Красивата Лили Доналдсън позира редом до Дани Бючамп и руския красавец Владимир Иванов. Лицата на кампанията се открояват на фона на красиви масивни скали.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6170524]