3 тенденции от круизната колекция на Chanel 2021-22

Виржини Виар представи новата си круизна колекция вдъхновена от Прованс  – един от най-пленителните региони в Южна Франция.  Креативната директорка на Chanel избра като локация за ревюто  Carrières de Lumières. Така наречената “кариера на светлините ” където се провеждат светлинни спектакли и изложби, а през 60-те Жан Кокто снима филма “ Заветът на Ордей”. Това е мястото, което припомня приятелството на френския поет и режисьор и мадмоазел Коко Шанел. 

Колекцията е смесица от пънк вдъхновения: от пиърсинг и чокъри до микро чанти, мрежести чорапи, комбинирани с мини поли и графични тениски. Всички визии припомнят 60-те и пънка. В колекцията още ще видите много черно и бяло, бродирани провански цветя и ресни.

Вижте кои ще бъдат 3 от главните тенденции в облеклото, присъстващи в круизната колекция на Chanel.

Графични тениски

Смелата комбинация на графична тениска с консервативна пола от пепит прави моментално впечатление.

Черно и бяло

Тази година ще виждаме често класическата комбинация от черно и бяло в колекциите на много дизайнери. Строги, но същевременно адски стилни и секси визии!

Мини поли и мрежести чорапогащнидци

Мрежестите чорапогащници са директна препратка към пънк субкултурата. Интересът към тях беше затихнал за няколко сезона, но сега те са отново тук, комбинирани смело с мини поли.


Купи графична тениска Guess 

Купи мини пола Imperial