Шикозен круиз от Chanel

Обожаваме круизните колекции, защото в същността си те са посветени на модната визия по време на ваканция, когато се чувстваме свободни да подчертаем индивидуалността си през целия ден, където и да се намираме.  Преди дни модна къща Chanel представи своята линия Resort 2014 на пищно ревю в Сингапур.

Карл Лагерфелд отново е разгърнал огромен капацитет от идеи, за да задоволи модните очаквания на дамите, които обичат да се открояват с шикозното си излъчване по време на круизни пътешествия. Изборът на далечна дестинация за ревюто подчертава желанието на дизайнера да покаже, че жената-Шанел е авантюрист, но стилът е нейна запазена марка, където и да се намира…

Както вече писахме българската гордост – Кремена Оташлийска беше сред манекенките, които дефилираха на подиума. След това тя застана и пред обектива на самия дизайнер за снимките по каталога на линията, а сега е време да разгледаме всички прекрасни творения от тази стилна колекция.

Криузните предложения на Шанел включват огромно разнообразие от облекла по отношение на кройки, стилистика, материи. Лагерфелд е създал и няколко модни сета за мъжете, за да бъдат в тон с дамите до себе си. При дамските дрехи и аксесоари виждаме елегантни спортни екипи, по-лежерни дрехи за релакс и разходка, плажна мода, коктейлни и вечерни рокли.

Сакото е задължителен елемент от дамския гардероб и е съчетано с поли, широки панталони, къси рокли. Силуетите са  свободни, цветовата палитра е насочена към класическата черно-бяла тоналност, но присъстват също нюанси като “пудра”, тъмно синьо и неутрално сиво.Множество детайли във визията я правят още по забележима и ефектна. Графичните принтове създават настроение, контрастни контури придават строг шик, а романтичната дантела и металисчески платове са идеален вариант за вечерен аутфит.

Автор: Делица Цонева