Шлиферът тази есен е на върха + съвети как да го носим

Шиферът е един от основните елементи на есен женски гардероб. Тази опция за връхни дрехи е идеална за хладно начало на падане, ще се превърне в алтернатива на скучните якета, ще се впише идеално в класически и ежедневен вид.

Сложете колан

Често връхната дреха изглежда избледняла и скучна, просто защото акцентът върху талията изглежда е там, но е напълно невидим. И предвид факта, че такъв акцент е гореща тенденция днес, струва си да внесете разнообразие и да сложите на полата си не „стандартния“ текстилен колан, а някакъв друг контрастен колан или дори чанта с талия.

?? ?? Ð Ñ Ñ ?? ?? Ñ Ð »ÐμÑ ?? dn ??

Купи шлифер

 

Сложете брошка

Класическите шлифери обикновено имат ревери, така че нека не ги оставяме празни! Кокетна красива брошка ще направи деликатен акцент и ще ви хване окото. Опитайте се да изберете модерни модели или брошки “за възрасти”, като Chanel. Старомодните опции няма да доведат до желания ефект.

?? ?? Ð Ñ Ñ ?? ?? Ñ Ð »ÐμÑ ?? dn ??

 Купи шлифер с колан

Сложете цветни обувки

Страхувате ли се от ярки цветове във вашата зона на стила ви ? Без значение, акцентът може да се пренесе на по-безопасно място – далеч от лицето. Изберете богат цвят, който идеално пасва на вашия шлифер

Ð ?? Ñ ?? ÐµÐ¿Ð¸Ñ ?? Ð ° н Ñ ?? Ð »Ð¸Ñ ?? ÐµÑ ??

Купи крепиран шлифер