На шопинг за пролетни тенденции: Бялата риза

Basic елементите в модата винаги са били особено ценни за гардероба на всяка жена. Има си едни 5-6 дрехи, които просто всяка от нас задължително трябва да притежава. Те са така наречените емблематични артикули, които и до ден днешен продължават да се появяват в колекциите на най-актуалните дизайнери в различни вариации и интерпретации. Такива са малката черна рокля, коженото яке, скини дънките, черната пола тип „молив”, високите черни токчета и бялата риза.

White Shirt

И като споменахме бялата риза, няма как да пропуснем да изтъкнем факта, че за предстоящия пролетен сезон тя е една от най-актуалните тенденции от модния подиум. За пръв път ни прави впечатление колко щедро присъствие бележеше в колекциите на талантливите дизайнери в Лондон, Милано, Ню Йорк и Париж. Но не се заблуждавайте, че тук става въпрос за традиционния втален модел със средна дължина, копчета и семпли ревери. Световната мода винаги умело е бягала от думата Basic и тенденцията на класическата бяла риза не е изключение от правилото.

Бяла риза - Fendi SS16-horz

Виждаме нейни най-различни интерпретации – асиметричен дизайн, изрязани елементи, обемни ръкави, интересни ревери, големи копчета, ресни, пискюли, мъниста, надписи, Oversize дизайн, съчетание на различни материи и какво ли още не! Затова този сезон се оглеждайте за всичко нетипично, интересно и отличаващо. Белия цвят ще бъде отправката към все още разпространения минимализъм, но детайлите ще бъдат ключа към модерната визия. Освен това съчетаването на бялата риза е доста лесна задача. Може да я комбинирате както с дънки и поли (според модела й, разбира се), така и с различни бижута и аксесоари.

Днес подбрахме за вас няколко любими предложения, включващи интересни бели ризи, които ще се превърнат в страхотно допълнение към гардероба и стила ви за по-топлия сезон! Бъдете смели в избора си и никога не се притеснявайте да експериментирате.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Бяла ризаБяла ризаБяла ризаБяла ризаБяла ризаБяла риза
Бяла ризаБяла ризаБяла риза
Автор: Преслава Цачева