Есенни вдъхновения за маникюр

Дори лятото все още да не ни е напуснало тотално, време е да помислим за следващия маникюр. Можем да забравим (поне до следващата пролет) ягодите, черешите и  лимоните и да помислим за по -есенна тема, вдъхновена от тенденциите в маникюра през следващата есен/зима. В допълнение към по -класическите и топли есенни тонове като кафяво, сиена и охра или вечното черно, тази есен ще има различни техники и нюанси, които да красят ноктите ви.

Време е да експериментирате с иронични 3D маникюри или животински принт във всичките му вариации, с различни нюанси на зелено -а тенденцията, която е звездра сред всички, е зеленото „Bottega“, вдъхновен от модната къща. 

50 нюанска зелено

Зеленото е сред цветовите тенденции за следващия сезон. По -специално в най -живия и блестящ нюанс, кръстен „Bottega green“, защото е вдъхновен от емблематичния цвят на най -новите колекции на Bottega Veneta. И ако този нюанс не ви убеждава, винаги можете да изберете пастелно зелено или тиланово!

70-тарски дух

Вдъхновението от 70 -те и утвърждавайки се сред най -обичаните тенденции за следващия сезон за облекла и аксесоари, но и в света на красотата, по -специално в ноктопластиката. Течните и разноцветни линии и психеделичните щампи са следващото нещо, което трябва да използвате за вдъхновение когато сте при маникюристката си.

3D маникюр

Няма нищо по-добро от триизмерното изкуство за нокти, когато се чувствате креативни и искате да се изразите. С него можете да пресъздадете всякакъв вид дизайн: абстрактни, геометрични форми, фигури на животни, плодове или цветя и дори перли и кристали.