1 Million Lucky и Lady Million Lucky – само за истински късметлии

1 Million Lucky и Lady Million Lucky :
Новите аромати на Paco Rabanne

Историята на Million

1 Million и Lady Million е фантазията на днешното поколение. Поглед назад към култовата успешна история.

2008. Световната финансова криза. Paco Rabanne идва, за да ни спаси със скандалното златно кюлче, предизвиквайки глобална пандемия. Интересният дизайн е замислен от феномена Ное Дюшафор – Лоуранс, дизайнерът, който преобърна света на парфюмите в култ към златното кюлче. Обект с двойнствен смисъл – произведение на изкуството, а отвътре – желан аромат.
Говорейки за това, ползвали ли сте 1 Million?

PR_MB Million Lucky 2018_420x297_Print

Като музикална хармония. Очаровайки ни със свежестта си от цитрус, интензитета от роза абсолю и канела, носейки баланса от смесицата на дърво, кожа и пачули. Сладострастна алхимия между чувственост и сила, създаден за лошото момче – джентълмен, който не се подчинява на никого, живеейки живота си, точно както пожелае. Без обяснения, без извинения, само ненаситна жажда за адреналин.

104914_78769d4913c413d6090ea4b0a3e36b1e_1_million_lucky

2010. Момчето срещна момиче. Към нашия дързък герой се присъедини женска компания, съблазнителната Lady Million. Чувственият бял флорален аромат се среща с похотливия дървесно – топъл в призмата на блестящ диамант. Едно пристрастяване към опасностите, водено от безстрашна фатална жена. С присъщата й увереност, нищо не застава на пътя й.

paco-rabanne-lady-million-lucky-50

2016. Следва – на фокус Million Prive. Два интензивни ориенталски аромата, надигащи неустоима вълна за сетивата. Едновременно ексклузивни и интензивни. Това е лична афера и малко хора са поканени. Залогът е голям. За щастие, нашите играчи са подготвени за това.

1204315prive-2-female

2017. Новата ера за рекламната комуникация на кюлчето. Влизат Джордан Барет и София Арънс, идоли на новото поколение. Позлатявайки младостта, те са обожавани от множеството фенове. Живеейки, през призмата на Instagram, но също така живеейки на макс. Машината за мечти е тяхно притежание, всичко което те трябва да направят е да врътнат ключа. Щрак. Фантазия. Еуфория. Истински делириум.

PACO_015_048

2008 – 2018. Десет години. Произведени са 60 милиона златни кюлчета. Златният резерв, който кара Федералния Резерв да се срамува. Но златната треска не спира до тук. Oтпразнуваме 10 годишния Милионен юбилей, с опияняваща вълна от пристрастяване. 1 Millon Lucky и Lady Million Lucky са тук, да предефинират късмета, такъв какъвто го познавате до сега. Смелост и изненада, това те вдъхновява и те кара да сграбчиш контрола над късмета си – над съдбата си. Имаш само един живот, така че осмели се да се забавляваш, като НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ човек!

Хвани късмета!

(Традиционно) късметът е шанс. Но какво ще кажете за късмета, като усещане? Тази еуфория, която те освобождава отвътре?Това вълнуващо усещане, когато света изведнъж е станал твой съюзник?

PACO_014_040
С Million Lucky внезапно Вие сте докоснати от късмета. Съдбата е в ръцете Ви и Виe имате предимство. Животът е игра. Време е да бъдете ЩАСТЛИВИЯТ победител!

Флаконът на Щастливеца

Когато притежавате всичко, желаето още повече. Когато имате злато, искате платина.
В Million Lucky иконичното злато е ъпгрейтнато с ценния метал – платина. Чиста, плътна и изключителна. Като ода за Paco Rabanne, бунтовника – металург, който превъплащава фантазията Million. Не съществува нелепа визия, няма твърде ценен метал. Забавен факт: веднъж, той използва 9 килограма чисто злато и 300 карата диаманти, създавайки рокля за Франсоа Харди, която тя облича. Всекидневно. Практично. Незабравимо.

0097595-4

Парфюмът Lucky.

1 Million Lucky

Възбуждаща треска, която контролира сетивата. Остра нотка от зелена слива. Ароматът те сграбчва с мъжествени, дървесни нотки. Разтърсва желанията ти с нотки от сладък лешник. И всичко това едновременно. Веднъж вдишвайки го, и света е Ваш. Вземете го. ЩАСТЛИВЦИТЕ живеят дълго!

maxresdefault

Lady Million Lucky

Революция на розата, която разрушава границите ви, изпълвайки стаята с чисти чувства. Избухващ малинов тласък, леко ви дразни с прекрасния си гурме аромат. Сладострастното сандалово дърво ви кара да прескочите границите си. Еуфорична алхимия. Пристрастяването към КЪСМЕТА се роди.

0097596-4

Рекламна кампания на Lucky

Заснета от мечтателя фотограф Натаниел Голдберг, нашето дуо LUCKY прекрачва границите на чувствеността. Магнетичен танц, нощен и съблазняващ, повече от всякога. В тази интензивност, на практика може да помиришете вибриращата свежест на 1 Million Lucky и вълнуващата чувственост от Lady Million Lucky. Действително може да почувствате еуфорията от живота, живян на ръба.

PACO_015_047

С един жест, те призовават своя късмет. Щрак. Светът е в краката им.

Джордан Барет: роден ЩАСТЛИВ!

Доказано лошото, момче сладко нацупен, и с пронизващ поглед. Чувствени устни, съпоставени с изваяна челюст. Поразяващи сини очи, присвити леко пренебрежително, под разрошената руса коса. Неговата сурова свежест на андрогения, предефинира красотата в ерата на замъглени граници. Само на 21 и той вече е модел на Vogue: “Това е момчето на новата ера!“, увековечен от гениите Mert & Marcus и Steven Klein. Любим на модните среди и тълпи от пощурели фенове, които следват всяко негово движение, чрез обектива на неговия Instagram. Неговата Million енергия го отвежда до нови места по земното кълбо, и то само за час. В един момент той се наслаждава на изгрева в пустинята Black Rock, в следващия – се извисява с хеликоптер над Манхатън, готов да кацне в града. Непрестанно и постоянно той тества късмета си. Следва – на хоризонта актьорска кариера в Холивуд.

PACO_014_032

София Арънс: ЩАСТИЕТО да си дама!

Истински красив човек, с остри скули и стройна физика. С един блестящ поглед, тя ви въвежда в една истинска тайна, пленяваща Ви във вечността. Момичето на Paco Rabanne, тя плава през живота с магнетично присъствие и хипнотизираща увереност. На 22, тя е професионален модел, награждавана за световни лансирания и кампании за най-изтъкната модна къща. Тя все още е нешлифован диамант – естествена, свободна и непримирима.

PACO_015_018

Щастливият танц

Усещането за щастие приема невероятна форма на изразяване. Метаморфозата в движенията се просмуква в емоциите. Този април, култовият хореограф Триция Миранда, води трупата от музи на Million, в танца Lucky. Еуфоричното чувство взема нова форма, зареждайки всеки с близост до КЪСМЕТА. Това е заразно, по-добре гледайте отстрани!