11 визии от Марго Роби, в които се влюбихме

Виж Галерията 11 Снимки

Марго Роби е млада, красива и скоро стана рекламно лице на новия аромат на Calvin Klein. Светът е в краката й, а тя не спира да очарова, както мъжете, така и жените с неподправения си чар и харизматично актьорско присъствие.

05-margot-robbie-best-red-carpet-looks

Днес сме се посветили да ви покажем 11 визии, с които тя покори червения килим на редица събития. Освен талант и красота, актрисата има и вкус към хубавите дрехи. Определено можем да откраднем по малко от нейния стил, защото тя доказва, че се справя отлично с модните предизвикателства.

04-margot-robbie-best-red-carpet-looks

Бляскавите рокли със средна дължина са любимата й дреха. Марго Роби никога не е прекалено крещяша, скандална или с изрязан и къс тоалет. Гримът й е обран, естествен, а присъствието натурално и сдържано. Харесахме в нея усещането за монохромен стил, както и дългите рокли, с които понякога се появява. Те правят тялото й да изглежда още по-красиво и изваяно.

01-margot-robbie-best-red-carpet-looks

А, вие? Коя нейна визия харесахте най-много? Разгледайте галерията, която сме ви подготвили и си откраднете по нещо от нея. Разрешено е.