12 дами с титлата ”Жена на годината” за 2012

На бляскава церемония във Военния клуб в София списание GRAZIA отличи най-успешните дами за 2012 година. За седми път церемонията “Жена на годината“ събра на едно място жените, които не спират да ни вдъхновяват с постиженията си и мъжете, които са най-важната опора за успехите им.

Представители на бизнеса, политиката, медиите, шоубизнеса, модата и спорта изпълниха изисканото пространство на Военния клуб, за да станат част от вълнуващото събитие, по време на което 12 от общо 60 жени, номинирани в различните категории, получиха от сцената своите статуетки заедно със заслужените аплодисменти на публиката.

По традиция събитието започна с приветствие на патрона на конкурса, кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Тя въведе гостите в мисията на тазгодишната „Жена на годината“ – „Промяната започва от теб“. Г-жа Фандъкова подчерта колко важни са действията на всеки един от нас, за да живеем не само в по-хубав град, но и в по-добър свят.

Дамите, които бяха удостоени с престижната титла Жена на годината“ са: моделът Олга Модева, дизайнерката Антония Йорданова, певицата Белослава, актрисата Мая Новоселска, спортистката Стела Енева, Десислава Монева в категория “Изкуство”, ТВ водещата Мария Силвестър, Даниела Тренчева в категория “Публицистика”, актрисата Милица Гладнишка, Евгения Пеева в категория “Общество”, Петя Стефанова в категория “Бизнес” и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

GRAZIA връчи и три специални награди за особен принос. Наградата „Смело сърце“ за силата и борбеността в борбата с рака на гърдата отиде при г-жа Йорданка Фандъкова. Приз за вдъхновение получи Мария Шишкова, председател на „Български форум на бизнес лидерите“. В унисон с мисията на тазгодишния конкурс bTV Media Group бе удостоена с ъс специална награда за устойчиво развитие за кампанията си „Да изчистим България за един ден“.

Водещи на церемонията бяха Драго Симеонов и Михаил Дюзев, които се погрижиха за доброто настроение в залата, подкрепено от изпълненията на балет Move&Dance, Митко Кърнев и Дидо от D2 и великолепната Милица Гладнишка.

Снимки и текст: ПР