15-те най-добри пролетни цвята за нокти за 2019

Отървете се от изчистения nude маникюр – време е за някои силни тонове.
Освен по-топлото време и фееричните цветни рокли, едно от многото неща, които обичаме в пролетта е вибрантният цвят, който се връща в живота ни като основен акцент върху ноктите.Следващият път, когато отидете в салона за красота, измежду сладките клюкарски приказчици, прехвърлете палитрата с BOLD, COLD сивото, сливата и смразяващото кърваво червено и скочете директно върху един от тези 15 цвята, които диктуват тенденциите при маникюра за идните месеци.


1. Розов

КУПИ пепелно розов лак за нокти

Няма как да минем без розовото в цветната си палитра, но вместо да залагаме на електриков нюанс или бабългъм захаросаното розово, този сезон избираме по-пораснал нюанс на този, иначе, толкова парти цвят. Наситен цвят с нюанс dirty rose със сигурност ще бъде в A-листата на тоновете през тази пролет.


2. Зелен

КУПИ лак за нокти в цвят лайм

Пастелните лайм зелени тонове са „сладкото” нещо, от което имате нужда всяка пролет. Гледайки го в шишенцето, сигурно ви се струва доста стряскащо, но бъдете спокойни – на ноктите изглежда прекрасно.


3. Син

КУПИ пудрено син лак за нокти

Пудрено синьо с лек блясък е перфектният преход към по-топъл и слънчев сезон.


4. Конфети

КУПИ лак за нокти с конфети

Какво по-забавно, готино и с парти звучене от КОНФЕТИ? Розово, жълто и синьо или оранжево, зелено и лилаво – какъвто и коктейл да си изберете, със сигурност ще направи базовия си цвят да оживее.


5. Лилав

КУПИ лак с гроздов цвят

Вибрантен гроздов нюанс с фини розови оттенъци е точното количество POP, от което се нуждаете за тази пролет.


6. Жълт

КУПИ жълт лак за нокти

Слънчево, жълто, красиво и топло. Смело решение, което ще побере в себе си много усмихнати погледи и куп комплименти.


7. Холографик

КУПИ холограмен лак за нокти в различни цветове

Това си го крадем от зимните тенденции при облеклото, защото… Ами защото е много яко! Холограмни нокти – забавно и cool. Наистина не са за всеки, но тези, които се осмелят да се накипрят с тях, ще са впечатляващи, както през деня, така и вечерта. Металическият вихър от синьо и лилаво придава ‘скъпота’ на маникюра.


8. Пясъчен

КУПИ лак за нокти в цвят светъл виолет

Ако все пак ярките цветове не са вашето нещо, тенденциите ви позволяват да опитате един наистина фин и красив нюанс. Супер хубав пясъчен цвят с люляков оттенък. Смятайте това за новото nude.


9. Неон

КУПИ лак за нокти в ярък цвят

Ако ще носите trendy nail color тази пролет, то нека да е НЕОН. Но не във всичките му цветове и нюанси. САМО този непримирим розов цвят ще ви направи щастливи всеки път, когато погледнете към ноктите си.


10. Бял

КУПИ бял лак с лъскави частици

Белият лак не винаги трябва да е напълно гладък или пък матов. Jessica предлага компромисен вариант на красив бял sheer оттенък с много малко блясък. Гледайки го в шишенцето, дори сме на мнение, че този нюанс прилича повече на слонова кост, отколкото на класическото бяло.


11. Aqua

КУПИ лак във водно син нюанс

Първо бяхме впечатлени от наситеността на цвета в шишенцето. После вече ни грабна кремообразното, гланцирано покритие във фантастичен aqua нюанс.


12. Living Coral

КУПИ лак в коралов цвят

Ако някой път имате колебания как точно да оцветите маникюра си, опростете нещата до максимум и прехвърлете отговорността на Pantone – и техния цвят на годината – живият корал. Универсален нюанс на портокал със златен подтон – един от най-хубавите цветове за нокти за сезона.


13. Бляскав nude

КУПИ лак за нокти в телесен цвят

Ако ще е nude, да е лъскав, защото, нали казахме, че за пролетта ще заложим САМО на силни и ярки цветове. Затова Nude-ът ни ще е с много блясък!


14. Пастелен

КУПИ лак в пастелен нюанс

Това е най-добрият нюанс за всеки beauty junkie обсебен. Стои прекрасно и като педикюр.


15. Червен

КУПИ червен лак за нокти

Един ъпгрейд на червеното е задължителен. Наистина ли си мислехте, че ще го изхвърлим от багажното отделение?! Та това е класика, на която просто искахме да променим нюанса. Студените тонове със сини подтонове не са за пролетта. Но червено с оранжев или златист подтон – дори и в по-тъмната гама – ето това е нашият цвят! Противно на очакванията – точно този цвят стои най-естествено.Редактор: Марина Делева