1Million Intense – оръжие за съблазняване

Когато страстта се прибави към покачването на напрежението – нетърпението расте и интензивността достига нови висоти. Новият аромат на Paco Rabanne 1 MILLION INTENSE обединява в себе си всички атрибути на съблазънта, за да напише свой собствен сценарий за романтична игра, в която дързостта и сърказмът са в главната роля заедно с елегантността и чувствеността.

По дизайна и стилистиката на известния френски илюстратор Франсоа Аврил, лицата на уханието – Дри Хемингуей и Мат Гордън се потапят в една интензивна игра на съблазън. Новата кампания 1 MILLION INTENSE е заснета в черно и e бяло и вдъхновена от култовите кино тенденции и герои на Холивуд – като Голдфингър (Джеймс Бонд) или Аферата Томас Краун.

Този нов рекламен спот, заснет от Nathaniel Goldberg, по сценарий на Пол Гор, ни отвежда в един двубой на съблазънта, който по традиция присъства в клиповета на Lady MILLION и 1 MILLION. Образите на протагонистите са изправени лице в лице: пулсиращи, чувствени и интензивни.

Изгаряща лека цитрyсова върховата нотка се преплита с пикантни нюанси. Сладък кардамон интензивно се сблъсква с горещия черен пипер, смесвайки се с пенлива червена мандарина. Ако жадувате за удоволствие, обгърнете се с контрастните нотки на мек шафран, топъл аромат на индийско орехче и чувствен кимион. Интензивен и изискан, ароматът крие в сърцевината си абсолютна роза и кора от канела със своя прекрасен чар. За да преодолее всякаква съпротива и за да завладее сетивата, на помощ идва плътското благоухание на превъзходните нероли.

Връщайки се към играта на контрасти, която се усеща още от връхните нотки, ароматът е на базата на смело и неочаквано подбрани дървесни елементи: мекото присъствие на сандаловото дърво съчетано с изпълнения с живот и усещане за текстура характер на пикантното пиперено дърво. Аромат на светло жълта кожа озарява съблазнителеното масло от ирис, като придава на аромата секси контекст.

Вече превърналото се в икона кюлче на дизайнера Noe Duchaufour-Lawrance запазва своята пищност и логото напомнящо на легендата за златната треска и вдъхновение от далечния запад. Като прикована към повърхността, фразата “INTENSE” е добавена към дизайна на флакона и към златистата опаковка.

Тъмният стъклен флакон е малко по-плътен, за да се изрази интензивния характер на тази ароматна вариация на 1 MILLION. Злато, повече злато и още повече злато… 1 MILLION INTENSE е нова глава от сагата МИЛИОН, където фантазията достига кулминацията си.