3 ефектни и различни начина да носите полите си това лято

Полите са един от любимите модни артикули през лятото. Леки, удобни  и изключително подходящи за жегите. Това лято обче ви предизвикваме да носите любимите си поли по малко по-различен начин. Приготвили сме ви 3 нови идеи с какво да ги съчетаете, така че да изглеждате шик.

Макси пола + микро топ

През лятото всички искаме да се обличаме в нещо подобно, но една от най-трудните задачи е да намериш правилния начин да носиш микро топ в градски условия. Именно и заради това насреща идват макси полите, които ще ви помогнат да не се чувствате “голи”, носейки такъв къс топ. Напротив даже – сигурни сме, че ще се почувствате много женствени и секси.

Купи черна пола Answear / Купи пола Jacqueline de Yong

Мини пола + пуловер

Сега веднага в главата ви изниква въпросът: “Пуловер през лятото?!?!?”. Да, но разбира се не през най-топлата част на деня. Говорим за онези вечери, когато обличате връхно, което най-често е дънково яке. Предлагаме ви да разчупите типичните си летни връхни и да заложите на на някой лек пуловер върху потника/тениската си. А тази комбинация от лек пуловер и къса пола, можете да я ползвате и през есента, когато леко захладнее…

Купи черна пола Pepe Jeans / Купи многоцветна пола Pepe Jeans

Копринена пола + мъжка риза

Ако сте от  хората, които не обичат да се “разголват” толкова през лятото, а по-скоро залагт на свободни и леки материи, то тази комбинация е за вас. Лека копринена пола и широката мъжка риза – новата неочаквано добра комбинация.

Купи синя пола Answear / Купи бежова пола Answear