3 летни маникюра, които трябва да опитате

  • Дръзки, живи и забавни цветове, които карат настроението ви да се покачи мигновенно щом ги видите. Да, това са цветовете, които ще носим това лято. Ярко жълтият цвят е официалният цвят на Pantone за годината за 2021 година, той привлича вниманието и подобрява настроението. Коралът пък е алтернатива на класическия червен маникюр, на който много дами наблягат. Освен пастелните графични нокти, които завладяха всички това лято, изчистеният маникюр в изкрящи нюанси е също толкова актуален. Лятото е най-добрият момент от годината, в който да излезете от зоната си на комфорт и да изпробвае нещо ново и пъстро.

Вижте 3 нюанса, които ще бъдат актуални това лято.

Корал

Кораловият маникюр седи  чудесно върху по-топлите тонове на кожата.

Купи лак за нокти

Бледо розово

За по-лек и ненатрапчив вид, много светло розовото е прекрасен вариант, който е подходящ за всеки тон на кожата. Чудесен за по-консервативни дами, които предпочитат да не привличат много внимание върху ноктите си.

Купи комплект лакове на нокти Nobeа

Жълто

Миналия декември Pantone обяви яркожълтия цвят за цвят на 2021 година и оттогава този цвят е навсякъде. Жълтото предизвиква оптимизмът и успокоява ума, като внася бодрост и свежест, за това не се учудваме, че е избрано като цвят на годината, предвид преживяното от обществото през последните няколко сезона.

 

Купи лак за нокти Essie