3 начина за красива и блестяща кожа

Kрасивата и нежна кожа е мечта за всяка дама от край време. За жалост, днешният забързан и напрегнат живот не винаги ни позволява да изглеждаме безупречно и да отделяме нужното време за поддръжка на външния ни вид. Оказва се, че не е чак толкова трудно да постигнем сияен вид на кожата си. Няма нужда да посещаваме скъпи козметични салони или да се подлагаме на операции. Има четири лесни начина да постигнем желаната здрава и красива кожа:

Las mejores tendencias de belleza 2019 las tenemos. ¿Quieres descubrirlas?
Винаги измивайте грима от лицето си

Уверете се, че винаги преди лягане премахвате грима си. Кожата ви трябва да диша през нощта, а ако не се погрижите за чистотата ѝ, гримът ще запуши порите, което ще предизвика появата на пъпки и черни точки. Има лесен и достъпен начин за премахването на грима, което едновременно с това хидратирате кожата си. Използвайте зехтин. Сложете малко количество на памучно тампонче и масажирайте лицето с кръгови движения.

Photography Poses Selfie Pictures 64 Ideas

Пийте вода

Приемът на течности е изключително важен за здравето на кожата. Минималното количество е 1,5 литра на ден. Бръчките по лицето се оформят именно от липса на хидратация в кожата. Освен приема на течности е хубаво да ядете плодове и зеленчуци, които имат високо съдържание на вода, като диня, краставица, портокал, ягода, грейпфрут и пъпеш.

Φθινοπωρινά MUST-HAVE ΣΤΟ Μακιγιάζ
Избягвайте стреса

Намерете време за себе си и се опитайте да избягвате стреса, доколкото е възможно. Той е сред основните причинители на проблеми по лицето. Когато е под стрес, тялото произвежда кортизол и други хормони, което правят кожата по-мазна. Проучете различни методи за управление на стреса като дихателни упражнения, йога и медитация.