3 тенденции в косите за есен/зима 2021

След лятната отпуска вероятно изпитвате нужда да  промените външния си вид, за да започнете отново животът с града. Защо да не се възползвате от първата среща с фризьорът си, за да се поглезите с изцяло нова визия ? Тази есен/зима 2021 дължините ще са вдъхновени от 70 -те години. Бретонът също се завръща, плътен или тотално разпилян. Ако вече сте си запазили час за фризьор и ви остава единствено да се вдъхновите и да изберете вашата прическа, то ние от eModno.com ще ви помогнем с изборът.

Мания по бретони

Бретонът ще бъде главният герой на есен/зима 2021 година във всичките му възможни вариации. От по -късите и плътни дължини до макси, които стигат чак до веждите.

Екстра дължина

Ако сте фен на дългите коси, то тази есен е вашето време! Ако обичате дълга коса, това е сезонът за вас. Накратко, идеален момент да се насладите на здрава, силна и устойчива коса.

Геометричен боб

Геометричнят боб е една от задължителните прически, ако сте от по-смелите мацки, на които им стиска да експериментират. Единствената разлика на геометричния боб, спрямо нормалният е, че формата от върховете до корените, трябва да бъде безупречна, а контурите на прическата – перфектно очертани.