3 тенденции в кухненския интериор, които ще доминират тази година

Пандемията затвърди ролята на кухнята като сърцето на дома, не само за ястията, които приготвяхме там с цялото семехство.. Кухните функционираха като места за забавления, разговори в Zoom и дори онлайн обучение или хоум офис, тъй като мнозина се настаниха още по-удобно, за да работят от вкъщи.

Тази година кухните ще станат по-смели, по-ярки и по-персонализирани от всякога, благодарение на широката гама от цветове, материали и технологии, които се предлагат.Разберете кои 3 тенденции ще доминират в кухненският интериор, като продължавате да четете.

Смели цветове

Официално, бялата кухня вече е демоде. Използвайте смели цветове, за да постигнете дълбочина. Кухнята в зелен бляскъв цвят се базира на вдъхновени от природата нюанси, които ще трансформират домовете ни тази година.

Осветление, което ще ви накара да се чувствате добре

Тази година фокусът е над кухненското осветление, което става инстромент за повдигане на настроението, но и също така допринасия за визията на пространството.

Опростени шкафове и пространства за съхранение

Подобно на цветовете, които ще преобладават в кухните тази година, шкафовете и пространствата за съхранение също стават станат по-елегантни. Минималистичните и простите модели на шкафове са много популярни и получават по-голямо признание в света. Плоските врати, зад които се крият кухненските уреди се грижат кухнята ви да изглежда безупречна и вие няма нужда да се тревожите когато имате гости.

Купи полилей

Купи висяща лампа

Купи сервиз за кафе и чай

Купи кутия за съхранение на чай